A 2011/83/EU európai irányelveknek megfelelően a távolból beszerzett (megvásárolt) termékeket vissza lehet küldeni (visszaszolgáltatni). A vásárlónak jogában áll, bármely indokra hivatkozás és bírság nélkül, az itt szereplő nyomtatvány kitöltésével, írásban értesíteni az eladót, hogy lemond a megrendelésről, a termék átvételétől, illetve a szolgáltatások esetén, a szerződés megszűnése után számított 30 napon belül. A termék a szerződés felmondását követő 5 munkanapon belül kerül visszaszolgáltatásra (visszaküldésre), a vevő saját költségére, ugyanazon szállítási szolgáltatás igénybevételével, melyel a kiszállítás történt. A szerződés írásban való felmondásától számított legtöbb 30 napon belül a S.C. Mirand Watches S.R.L. (Kft.) vállalat visszaszolgáltatja, a vevő részére, a megrendelés értékét. A visszatérített összeg valamint a a visszaszolgáltatási feltételek nem tartalmazzák a szállítási költségeket. A fizikai módosítást, ütéseket, csorbulásokat, karcolásokat, váratlan ütéseket, stb. elszenvedő termékek nem kerülnek visszafogadásra. A szerződés megkötése a számla kiállításának pillanatában történik, nem pedig a megrendelés benyújtása vagy ezen megrendelés átvételének automatikus elismervénye kiállításának pillanatában.  

 

Hibásan kapott termékek: Abban az esetben, hogyha a beszerzett (vásárolt) termék nem működőképes vagy gyártási hibája van, ezen termék egy működő termékre lesz kicserélve, azzal a feltétellel, hogy írásos értesítés kerül megküldésre a S.C. Mirand Watches S.R.L. (Kft.) vállalat részére, ezen utóbbi költségére.   

 

A visszaküldés (visszaszolgáltatás) általános feltételei: Abban az esetben, hogyha a küldés pillanabában, a termékek nem felelnek meg a honlapon található előírásoknak, visszaküldhetővé válnak, a vevő részéről bármely kiegészítő költségek bevonása nélkül, egy a megfelelőség hiányának természetét megjelölő írásos értesítés nyomán.

A vevő kérheti a termék ellenértékének visszatérítését vagy annak egy megfelelővel való kicserélését. Abban az esetben, hogyha a S.C. Mirand Waches S.R.L. (Kft.) vállalatnak nem áll módjában a terméknek egy hasonlóval való kicserélése, akkor visszatéríti a termék ellenértékét. Esztétikailag nem megfelelő csomagok átvétele visszautatsításra kerülnek. A kopott, megrongált, csomagolás nélküli, stb. visszaküldött termékekért a S.C. Mirand Waches S.R.L. (Kft.) vállalat pótdíjat számolhat fel, ezen termékek eredeti állapotának helyreállítása érdekében, pótdíjak melynek értéke a termék eredeti értékének 0 és 50%-át is elérheti. A termékeknek a S.C. Mirand Waches S.R.L. (Kft.) vállalattól a vevőig, illetőleg a vevőtől a S.C. Mirand Waches S.R.L. (Kft.) vállalatig járó szállítási díja a vevőt terheli.

Termék hozzáadása a Kedvencekhez
Összehasonlítás végett csatolt a termék.

Ez a honlap sütiket használ, személyre szabás és a böngészés élményének javítása érdekében. Politikánkat aktualizáltuk a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok áramlásáról szóló (EU) 2016/679 rendeletének megfelelően. A böngészés folytatásával ön megerősíti a sütik használatának elfogadását.