Ezen honlap használata (a lap látogatása vagy termék vásárlása) maga után vonja ezen fogalmak és feltételek elfogadását. A honlap legjobb feltételek melletti használata érdekében, ajánlatos a fogalmak és feltételek figyelmes elolvasása. A Mirand Watches S.R.L. (Kft.) cég fenntartja ezen előírások módosításának jogát, előzetes írásos értesítés nélkül.


BEVEZETÉS 
Ezen honlapot a Mirand Watches S.R.L. (Kft.) cég kezeli (irányítja) és tartja karban. 


COPYRIGHT 
Ezen www.karórak-pro.hu honlap teljes tartalma – képek, szövegek, grafikonok, jelképek, WEB grafikai elemek, irományok, programok és egyebek – a Mirand Watches S.R.L. (Kft.) vállalat és a ő beszállítóinak tulajdona, illetőleg a szerzői jogról szóló törvény védelme alá tartozik. Bármely, a fentiekben felsorolt elemnek a Mirand Watches S.R.L. (Kft.) cég beleegyezése nélkül való használata, a hatályos törvényeknek megfelelően büntetendő.   


SZERZŐDÉSES IRATOK 
A honlapon bejegyzett Megrendelés által, a Vevő egyetért azzal a közlési formával (telefon vagy e-mail) amelyen keresztül az Eladó lebonyolítja kereskedelmi műveletét. Vevő által a Megrendelés benyújtása után kapott írásos értesítésnek tájékoztatási szerepe van és nem jelképezi a Megrendelés elfogadását. Ezen értesítés elektronikusan (e-mail) vagy telefonon keresztül történik. Indokolt okok esetén az Eladónak jogában áll a Megrendelésben szereplő Javak és/vagy Szolgáltatások mennyiségének módosítása. Abban az esetben, hogyha a Megrendelésben szereplő Javak és/vagy Szolgáltatások mennyiségét módosítja, az Eladó rendelkezésére bocsátott e-mail címen vagy telefonszámon keresztül értesíti a Vevőt a Megrendelés teljesítésekor erről a módosításról, illetőleg a kifizetett összeget visszaszolgáltatja. Az Eladó és Vevő közti szerződés befejezettnek tekintendő, abban a pillanatban amikor a Vevő elektronikus posta és/vagy SMS útján értesítést kap az Eladótól a megrendelés feladására (elküldésére) vonatkozóan.    

 

KAPCSOLATOK A Mirand Watches S.R.L. (Kft.) vállalat nem felel azon honlapok tartalmáról, minőségéről vagy természetéről, melyekhez ezen honlapon keresztül érkezik a látogató (kereskedelmi vagy reklám természetű kapcsolatok).

Ezen honlapokért való felelősség, teljes egészében a honlapok tulajdonosait terheli. 

SZEMÉLYES ADATOK BIZTONSÁGA 
Az ön személyes adatait a Mirand Watches S.R.L. (Kft.) vállalat használja, kizárólag ezen a honlapon kijelentett célokra. A megrendelő nyomtatvány adatai csak a megrendelés visszaigazolásának küldése érdekében, esetleges kedvezmények, időszakos tájékoztató értesítők, stb. küldésére kerülnek használatra. A Mirand Watches S.R.L. (Kft.) vállalat kötelességeként vállalja, hogy nem teszi közzé vagy nem bocsátja áruba az önre vontakozó személyes adatokat tartalmazó adatbázist. A személyes adatokat, a kereskedelmi ügyletek ellenőrzését végző illetékes hatóságok részére lehet elküldeni, kizárólag ezek indokolt kérésére.   

 

AZ INFORMÁCIÓK BIZTONSÁGA Ezen honlap biztonsági intézkedéseket használ az ellenőrzése alatt levő információk elvesztése, megváltoztatása vagy helytelen használata ellen. Mi szigorúan betartjuk az ügyfelek adataira vonatkozó titoktartást és kötelezettséget vállalunk, hogy az ügyfeleink személyes adatait harmadik személy számára nem közöljük és, hogy kizárólag a bevezetés céljának megfelelően (megrendelések készítése), valamint ezen üzlet kereskedelmi tájékoztatása érdekében használjuk.

 

FELELŐSSÉGEK Az üzletünkben bemutatott termékek azonosak a minden egyes márka képviselete/gyártója által rendelkezésünkre bocsátott termékekkel.     

A TERMÉÁRA A honlapunkon található árak HUF-ban (új lejben) vannak kifejezve és tartalmazzák az ÁFÁ-t. Nem vállalunk felelősséget esetleges listázási hibák, a honlapon megjelent tévedések vagy műszaki meghibásodások miatt.

Úgyszintén, a „AZ ELADÓ RAKTÁRKÉSZLETEN” megjegyzéssel elérhető termékek esetén, felmerülhet az árváltozás lehetősége, helyzet melyről a vevő értesítést kap, illetve a megrendelés csak annak belelegzezése után kerül feldolgozásra.  


KEDVEZMÉNYEK ÉS VERSENYEK A Mirand Watches S.R.L. (Kft.) vállalat egyedül, saját maga határozza meg az általa negrendezett kedvezmények és versenyek szabályait. Ezen kedvezmények kezdetének és lejártának időpontját, e-mailen keresztül vagy a honlapon jelölik meg. Ezen szabályzatot csak a saját honlapon keresztül hozzák az esetleges résztvevők tudomására. Kedvezményben csak azok a megrendelések részesülnek, amelyek pontosan betartják a honlapon megjelenített szabályokat. Ugyanakkor, a kedvezményeket csupán azokra a megrendelésekre alkalmazzák, melyekte a vállalat abban az időszakban jegyez be, amíg a kedvezmény hatályos, valamint addig amíg a készlet tart.    

 

NYOMTÁTASI HIBÁK Abban az esetben, hogyha egyes termékek árai vagy jellegzetességei hibásan lettek adatbázisainkaba bejegyezve (vagy hibásan kerültek megjelenítésre) és a szállítás még nem történt meg, cégünk fenntartja annak a jogát, hogy az illető termék szállítását visszavonja, illetve a legrövidebb idő alatt az ügyfelet értesítse a felbukkant hibáról.  

A TERMÉKEK GARANCIÁJA Ezen honlapon keresztül vásárolt termékek, az egyes márkáknak megfelelő garanciában részesülnek. Ezenképpen, minden terméket, a vásárlástól számított 2 évig terjedő garancialevél kísér.

 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ Az üzletünkből vásárolt termékek megszokott szállítísi határideje, a megrendelésnek a www.karórak-pro.hu honlapon való bejegyezésétől számított 2 nap és 3 hét közé sorolható. Különleges feltételek mellett, a Mirand Watches S.R.L. (Kft.) vállalat fenntartja a szállítási határidő meghosszabbításának jogát. A honlapra bejegyzett, azonban telefonon vagy e-mailen nem igazolt megrendelések automatikusan törlődnek.

KIEGÉSZÍTŐ DÍJAK A vevő által fizetett végösszeg a termék értékéből, valamint esetleges postaköltségekből és/vagy bevételi költségekből tevődik össze. A termék megvásárlása alkalmával a Mirand Watches S.R.L. vállalat nem számol fel az ügyfél részére egyetlen kiegészítő díjat sem. Bármely pluszban felszámolt díj esetén, azonnal az office [at] karórak-pro.hu e-mailcímhez folyamodhatnak.    


VISSZASZOLGÁLTATÁSI POLITIKA 
A termékek távolsági megvásárlása: A termékek távolsági megvásárlása esetén, a termékeket a 34/2014-es számú Kormányrendeletnek megfelelően lehet visszaszolgáltatni. A Fogyasztónak jogában áll egy, a kereskedő részére írásos értesítés megküldése nyomán, a megrendeléstől elállnia, büntetések vagy egy bizonyos indokra való hivatkozás nélkül, a termék átvételétől számított 30 naptári napon belül, vagy szolgáltatások esetén a szerződés lejártát követően. A termék visszaszolgáltatása (visszaküldése) érdekében, ezen szándékot írásbeli értesítéssel kell megvalósítani, kitöltve a következő VISSZASZOLGÁLTATÁSI NYOMTATVÁNYT. A karórak-pro.hu a szerződés írásbeli visszamondásától számított legtöbb 30 napon belül visszatéríti a megrendelés ellenértékét. A visszatérített összeg valamint a visszaszolgáltatási feltételek nem tartalmazzák a szállítási költségeket, csupán abban az esetben, hogyha az átvett termék a megrendelthez képest különböző volt, vagy bármely természetű hibát (elváltozást) mutatott.

Termék hozzáadása a Kedvencekhez
Összehasonlítás végett csatolt a termék.

Ez a honlap sütiket használ, személyre szabás és a böngészés élményének javítása érdekében. Politikánkat aktualizáltuk a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok áramlásáról szóló (EU) 2016/679 rendeletének megfelelően. A böngészés folytatásával ön megerősíti a sütik használatának elfogadását.