A Karórak-pro honlap a Mirand Watches S.R.L. (Kft.) vállalat tulajdona és fő célja az eredeti órák értékesítése, illetve egyéb termékeké, mint amilyenek a Zippo öngyújtók, pénztárcák, Lego játékok, stb. .  

A honlap az órák iránti őszinte szenvedélynek köszönhetően jött létre és a 2006-os évben elkezdett online kereskedelmi tevékenységben szerzett tapasztalatokon alapszik.   

A honlap fő célkitűzése különféle férfi és női órák széles körű értékesítése.  

HITELESSÉG. Ajánlatunk kizárólag 100%-os eredeti órákat tartalmaz, eredeti dobozokban, a gyártó által ellátott használati utasításokkal és kiegészítőkkel.

GARANCIA. Minden, a Ceasuri-pro honlapon megvásárlásra ajánlott óra 2 éves garanciában részesül, melyet kizárólag a szerkezetnél fellépő meghibásodás esetén biztosítanak.

 

A TERMÉKEK VISSZASZOLGÁLTATÁSA. Visszaszolgáltatási politikánknak megfelelően, bármely termék 30 naptári napon belül visszaküldhető, abban az esetben, hogyha nem felel meg az ön elvárásainak.

Termék hozzáadása a Kedvencekhez
Összehasonlítás végett csatolt a termék.

Ez a honlap sütiket használ, személyre szabás és a böngészés élményének javítása érdekében. Politikánkat aktualizáltuk a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok áramlásáról szóló (EU) 2016/679 rendeletének megfelelően. A böngészés folytatásával ön megerősíti a sütik használatának elfogadását.