A S.C. Mirand Watches S.R.L. (Kft.) vállalat tanúsítja, hogy betartja a 677/2001-es számú Törvény által biztosított jogokat, a személyes adatok feldolgozása és ezen adatok szabad forgalmára vonatkozó védelem szempontjából.

A S.C. Mirand Watches S.R.L. (Kft.) vállalat garantálja az általa tárolt és a saját informatikai rendszerén keresztül küldött adatok biztonságát és titkosságát. Ezen információk a S.C. Mirand Watches S.R.L. (Kft.) vállalat által a megrendelések megerősítésére, különböző speciális ajánlatok, kedvezmények, stb. elküldésére kerülnek felhasználásra, de kizárólag az ügyfél beleegyezésével.

     

A személyes adatok feldolgozása és ezen adatok szabad forgalmára vonatkozó védelemről szóló 677/2001-es számú Törvény értelmében, melyet módosít és kiegészít a személyes adatfeldogozásról és az elektronikus kommunikáció terén a magánélet védelméről szóló 506/2004-es számú Törvény, a SC Mirand Watches S.R.L. vállalatnak kötelessége az ön által, vagy az ön családtagja, illetve egy más személy által megadott személyes adatokat biztonságban igazgatni és csak a meghatározott célokra felhasználni. Az adatgyűjtés céljai a következők: adóügyi dokumentumok kibocsátása; a termékek kiszállítása; reklám, marketing és hirdetések; elektronikus kommunikációs szolgáltatások. Ezen adatok szolgáltatásásnak ön által való megtagadása, lehetetlenné teszi, hogy önnek kiszállíthassuk a termékeket.

A 677/2001-es számú Törvénynek megfelelően, önnek joga van adatai hozzáféréséhez, az adatokba való beavatkozáshoz, joga van ahhoz, hogy ne legyen alávetve egyéni határozatoknak, valamint jogában áll az igazságszolgáltatáshoz folyamodnia. Ugyanakkor jogában áll a személyes adatainak feldogozását ellenezni és adatainak törlését kéreni (ezen jogok gyakorlása érdekében, egy keltezett és aláírt kérelemmel az office [at] ceasuri-pro.ro e-mail címhez folyamodhat). Továbbá, elismert önnek az igazságszolgáltatáshoz való folyamodási joga.

Abban az esetben, hogyha az önről szóló egyes adatok helytelenek, kérjük, a lehető leghamarabb értesíteni bennünket.

A S.C. Mirand Watches S.R.L. (Kft.) vállalat a munkavállalóira alkalmazott politikájával együtt biztonsági technológiákat és eljárásokat, munkamódszereket használ, ideértve az ellenőrzéseket és auditokat, annak érdekében, hogy a hatályban levő törvények előírásainak megfelelően védje a begyűjtött személyes adatokat.

Termék hozzáadása a Kedvencekhez
Összehasonlítás végett csatolt a termék.

Ez a honlap sütiket használ, személyre szabás és a böngészés élményének javítása érdekében. Politikánkat aktualizáltuk a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok áramlásáról szóló (EU) 2016/679 rendeletének megfelelően. A böngészés folytatásával ön megerősíti a sütik használatának elfogadását.