A megrendelés bejegyzési órájának (időpontjának) függvényében, Magyarország területén a kiszállítási határidők a következők:

·       A hétfő – péntek, legkésőbb 14:00 óráig bejegyzett megrendelések esetén: 2 - 4 munkanap (a megrendelés bejegyzésének dátumától kezdődően)

·       A hétfő – péntek, 14:00 óra után bejegyzett megrendelésekre és a hétvégén bejegyzett megrendelésekre vonatkozóan: 3 - 4 munkanap (a megrendelés bejegyzésének dátumától kezdődően)

·       Abban az esetben, hogyha fizetési módként a banki átutalást választották, a szállítási határidőt a megrendelés ellenértékének a bankszámlánkra való beérkezését megerősítő értesítés utáni időponttól számítjuk. A betéti/hitelkártyás vagy részletekben való online fizetéssel történő megrendelések esetén, a szállítási határidő a kiállító banktól, a tranzakciót engedélyező értesítés átvételének pillanata után kerül kiszámolásra.

 

A termékek oldalain feltüntetett felbecsült szállítási határidők, a fent említett, Margyarország területére vonatkozó kiszállítások általános határidejével egybehangzóan kerültek kiszámolásra.  


SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

A szállítási díj értéke: 1900 HUF.

A 40000 HUF-nál magasabb értékű megrendelések kiszállítása INGYENES.


A TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSÁVAL JÁRÓ KÖTELEZŐ ELJÁRÁSOK


A Karórák-pro honlapján megrendelt termékeket gyorsfutárszolgálat szállítja ki (kézbesíti).

 

A csomag kiszállításának napján, a futárszolgálat ügynöke telefonon keresztül értesíti a címzettet, közölve a termék kiszállításának időintervallumát. Abban az esetben, hogyha a futárnak nem sikerül a címzettel felvenni a kapcsolatot, a futár megkísérel még két egymásutáni kiszállítást eszközölni. A csomag az első kiszállítástól számított 5 munkanapon át megőrzésben marad.  

 

Hogyha az összes kiszállítási kísérlet nyomán sem sikerült a csomagot átadni, az átvétel/fizetés megtagadásának oka, illetőleg a címzett elérhetetlensége miatt, a Karórák-pro érvényteleníti a megrendelést és fenntartja a jogát, miszerint a felhasználó újabb megrendelési kísérletének benyújtását korlátozza. Annak érdekében, hogy a hozzáférést újraaktiválják, a felhasználónak ki kell fizetnie, a Karórák-pro által megadott számlára, banki átutalás útján (átutalási megbízással), a kézbesítetlen csomag szállítási díjának ellenértékét, a 1500 HUF összeget. A hozzáférés újraaktiválása nyomán, a következő megrendelés csak előre kifizetett módon kerül elfogadásra: online kifizetés bakkártyával, vagy banki átutalással (átutalási megbízással).

 

A csomag megérkezésekor a címzettnek jogában áll annak átvételét visszautasítani és ellenértéke megfizetését megtagadni, abban az esetben, hogyha a csomagon megrongálás és/vagy megsértés nyomai észlelhetőek (elszakadt csomag, zárolatlan csomag, nedves csomag, eltorzult csomag, stb.). Ezen rendellenességekre vonatkozó megjegyzéseket, a futár jelenlétében, az AWB-re kell írásban megtenni, vagy egy, ugyancsak a futár jelenlétében készített jegyzőkönyvbe bejegyezni. Csupán ilyen esetekben lehet a csomag átvételét és kifizetését megtagadni.

Termék hozzáadása a Kedvencekhez
Összehasonlítás végett csatolt a termék.

Ez a honlap sütiket használ, személyre szabás és a böngészés élményének javítása érdekében. Politikánkat aktualizáltuk a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok áramlásáról szóló (EU) 2016/679 rendeletének megfelelően. A böngészés folytatásával ön megerősíti a sütik használatának elfogadását.